Line Victoria
29nov/118

Dekorhelvette.

29 november, 2011 - 15:32

Guudd mørning!

Våknet opp til en mann som satt stille og fredelig å betalte regninger i morgentimene. Spurte om han var syk, og ja- det var han faktisk. Så ga jeg han en bunke regninger til og ba han betale disse også så kanskje det gikk fort over. Dere sier at jeg sikkert burde gitt han smertestilliende og et glass vann og sendt han til sengs men altså,- han gjorde jo mere nytte foran nettbanken enn i sengen. (Det var kanskje ikke så snilt sagt..?!)

Grunnen til at Kristoffer er syk er fordi han lekte på brygga i helgen. Han hang opp juletrelysa sammen med pappa, på seilbåten..

Jeg elsker Stathelle. Jeg var ikke så stolt av hjemstedet mitt før, men nå elsker jeg det. I Krabberødstrand har vi noen helt magiske naboer som gjør hvert besøk til en fest. Jeg og Kristoffer har drømt oss bort i et hus i Stathelle, heeelt nede ved vannkanten (og dermed bare noen meter fra Pappa og Bonus..) Vi vil så gjerne bo helt nær sjøen, det er noe magisk med det! Siden vi begge har blitt seilbåtentusiaster, så er vi litt på tanken å ha egen bryggeplass til fremtidig seilbåt. Og vet dere hva? I helgen møtte vi faktisk en som bygger sånne hus som vi drømmer om. Så plutselig ble ikke drømmen så veldig fjern der vi stod med vissittkortet han i hånden...!

Ikke helt riktig stil i forhold til hva som er vanlig nede ved vannet på Stathelle, men dog. Jeg syns det er helt vidunderlig. Det er stort nok, 200 kvm, 4 soverom:-)

 

Slik ble lysa ombord på båten! Pappas stoooore glede er når disse skal opp, for han vet at naboene ELSKER det! Det rager ganske høyt opp (16-18 meter!) og kan sees av nesten alle i kommunen!

Knipset dette bildet av Otto når han strekker seg på plenen... Han ordentlige mamma (Ine) kommer å henter han idag, så vi har kost med han ekstra mye før han drar. Blir ikke lenge til vi henter han igjen da, tar`n med hjem til Stathelle i jula. Der løper han nemlig fritt på eiendommen, noe jeg tror han setter stor pris på! Julegrisen vår :-)

Men NÅ må jeg faktisk løpe! Jeg har en sending på TV 2 å ta meg av :-) Min nest siste uke med live-sendingen!

Klemmer!

Forresten naboer i A-blokka på Grünerløkka, sei ifrå om det ble "too much" med julelysa på takterrassen...! Jeg ble litt preget av alle julelysene på Stathelle, så vi gjorde det fint på terrassen vår i Toftesgate. Nå er det deres tur!

Utsikt fra 3. etasje i A-blokka.

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (8) Trackbacks (0)
 1. Test! KOmmentarfeltet virket ikke istad, beklager det!

 2. “han gjorde jo mere nytte foran nettbanken enn i sengen” .. <3 <3 <3

 3. Blir det ikke noe bilde av gojinta snart??

 4. Flott hus, Line Victoria. Perfekt for ei prinsesse fra Telemark :)

 5. Ingen slutter en så høytlønnet jobb som du har frivillig.
  Innrøm det, du er gravid?? right??

  • Så jævlig frekt. Nei, jeg er ikke gravid. Jeg har både sparepenger og andre oppdrag som gir klingende mynt i kassa, når du ikke er tilknyttet en kontrakt så har jeg lov til å takke ja til slike ting. Ikke at jeg er nødt til å fortelle deg dette, men mange som slutter i høytlønnede jobber for å kunne gjøre andre ting som gjør mer positive ting meg og fremtidig arbeid. Det er ikke pengene som er grunnen til at jeg jobber.

   Igjen vil jeg be deg om å være jævlig forsiktig med å skrive slike ting, du vet ingenting og meg og mitt – og ei heller om tidligere historie, grunner til at jeg ikke er gravid og hvorfor det rett og slett er direkte ufint å stille slike spørsmål. Det er en en en jævlig stor privatsak som du ikke har noenting med. Verken å spørre om det eller “tvinge” meg til å innrømme noe som helst.

   Nei, jeg er ikke gravid.

 6. Å sint dame,men med grunn til det:)

  • Det værste er at jeg også ser hvem det er utifra ip-adressen, og man kan jo spørre seg hvorfor den personen er så jævlig frekk i trynet sitt. Tydeligvis tror denne personen at det er et sårt punkt for meg, noe det absolutt ikke er. Egentlig er det dumt av meg å kaste bort tid og energi på slike idioter!


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.