Line Victoria
10nov/1116

Feit som en julegris!

10 november, 2011 - 13:33

Vet dere, jeg er litt deppa for tiden!

Jeg tror nemlig jeg begynner å bli gammel. Legger oss tidlig, spiser middager med venner (ikke noen fancy middager, men sånne hjemmelagde potetstappe-soppstuing-koteletter-brunsaus-middager.)

Det er med stor glede at jeg kan fortelle dere at min beste venninne har fått seg kjæreste. Altså, tilogmed Hitler hadde kjæreste, så det var faan på tide at hun ble fengslet i lenker. Og jeg er i grunn sjokkert over at hun følger i mine fotspor! Kjæresten hennes er nemlig:

Svensk. Jobber med IT.Har et jævla langt navn. Faktisk er navnene deres så like at det er Kristian og Kristoffer. Og begge heter i tillegg Martin også! (Svensker har så jææævlig lange navn..)

Kjenner jeg er stolt over å ha overbevist om at svensker er det nye IT på kjærestefronten.Akkurat som oransje er i motebildet nå. Er dere klar over hvordan jeg ser ut i oransje?

Jeg vurderer sterkt å slanke meg nå.

Her om dagen surfet jeg på nettet etter dritt om meg selv og da fant jeg dette intervjuet, tenkte jeg burde lese det høyt for meg selv for å finne tilbake til treningsmotivasjonen. Kanskje hjelper det dere litt også?!

1. Hva er din favorittrening?

- Favorittøvelsen er utvilsomt å strekke ut, som for eksempel når jeg strekker meg ut etter skåla med smågodt, eller strekker meg ut etter fjernkontrollen. Men siden dette har skuffende lite effekt på formen, må jeg her velge å si at min favorittaktivitet er seiling. Jeg liker ikke å svette så mye, eller få «hold» eller sting som de sier i Oslo, så jeg liker powerwalk på tredemølla. Føler meg som et hamster i løpehjul egentlig. Sigrid Bonde Tusvik og jeg syns det er ganske god trening å bo på Grønland i Oslo. Vi går ikke hjem fra byen, vi løper!

2. Hvilken kropp ser du opp til?

- Jeg syns Tone Damli Aaberges kropp er dritlekker. Hun har et sunt og fornuftig kosthold, og hun trener ofte. Jeg har noen ganger drømt om å dyppe henne i en god honning og sjokolade marinade og rulle henne i frityrgryta noen timers tid. Jeg er sikker på at hun hadde vært et sunt måltid like fullt.

3. Pinligste treningsøyeblikk?

- Mange. Noen av de mest pinlige skyldes at buksestrikken i disse moderne treningsbuksene ikke er kraftige nok til å holde en litt velvoksen 80gb iPod. Det igjen medfører at jeg ved noen anledninger har vist fram mer enn bare treningsinnsats til mine treningsvenner på gym-en.

4. Beste treningsøyeblikk?

- Da hele Oslo Taxi kom inn på JIMU der jeg trener. Egen suksess er deilig, men når man ser en velfødd gjeng taxisjåfører innta treningsapparater med rumper formet som et Mercedes-sete, kan det være deilig å tenke på at det finnes de som har en lengre vei å gå enn en selv.

5. Hva har du på mp3-spilleren når du trener?

- Filmmusikk! Jeg liker å late som jeg er med i en film når jeg trener. Indiana Jones, Titanic, Jurassic Park, Debbie does Dallas.

6. Den mest irriterende treningen du vet om?

- Jeg ser at Vibeke Klemetsen driver med sånn yoga. Jeg kan ikke fatte at hun får så smekker kropp av å gjøre de samme stillingene som jeg sover i? Også liker jeg ikke den treningsformen hvor en pitteliten, radmager treningsinstruktør på amfetamin står foran oss mer gladtykke og roper ting som «Kom igjen jenter!», «Dette klarer dere!», «Bare 26 repetisjoner til nå», før hun løper av gårde til neste miserable gjeng.

7. Kroppsdelen du sliter mest med?

- Hodet.

8. Hvilken sport drev du med da du var yngre?

- Ingen. Jeg var gladtykk og lat.

9. Sex, spinning eller sofaen?

- Spinnvill sex i sofaen.

10. Hva er du mest fornøyd med ved egen kropp?

- Jeg er egentlig ikke så flink til å skryte av meg selv, for jeg blir liksom aldri fornøyd. Men jeg liker å tro at jeg har fine bein. De har jeg arvet av pappa. Hårete, lange og tynne. Ser ut som fyrstikker med magen min oppå.

Intervjuet er fra www.side2.no

Ha en topp dag videre!

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (16) Trackbacks (0)
 1. Du er fantastisk morsom Line! Har lest dette intervjuet ditt før, like morsomt nå som da:D Stå på, du bringer såå mye glede inn i livene til dine lesere :)

 2. Haha, jeg ler alltid så utrolig mye når jeg leser bloggen din LV! Du har en selvironi som overgår de fleste og jeg elsker det :-D

 3. haha :) Du får sagt det :)

 4. Jeg digger deg, Line Victoria! Du er et veldig fint avbrekk fra alle rosabloggerne. Ærlig, morsom og med god bakkekontakt:)

 5. Haha, du er så fantastisk! Spinnvill sex i sofaen.. som jeg skulle sagt det sjæl!

 6. Fantastisk! :D Rett og slett elsker humoren din..:)) Som Marthe sier, ett etterlengtet avbrekk fra alle selvhøytidlige rosabloggere.

 7. Leser blogger din fast, and I love it!! Du er døds morsom!!!

 8. Du e hærlig, KJÅRESTEN

  Du e hærlig, kjæresten e hærlig.. bynne å bli storkrav?

  Du

 9. LineeLinee! kan du reposte det innlegget der du kjørte på en fugl?? husker jeg lo og lo og leste og leste!! Ps: stakkars fågel
  Ps2: du ser super bra ut, titter innom deg på tv2 når jeg ikke har skole vettuuuu!

 10. He-he. Ja, du nærmer deg fort 30 år. Men ser helt sikkert like fantastisk ut, også etter 30 år :)

 11. Debbie does dallas,rofl
  med mindre disney har funnet opp en film med den tittelen så vil jeg påstå det var en meeeget snodi film og ta musikk fra.pga sisst jeg sjekka var det en ganske berømt pornofilm.(husker ikke hvorfor den er det,men så den på en topp 10 liste over berømte tittler engang)men antar du kødder.
  på den annen side du er blond to the core….

 12. Hahahah, deeer døde jeg litt! Takk for at du er så selvironisk Line Victoria :) Hadde flere vært som deg hadde verden blitt hysterisk morsom! (Og kanskje jævlig travel om alle hadde jobbet på quizshow :P )
  Ha en superfantastisk helg LineVictoria!

 13. Jeg lo så jeg skrek av dette intervjuet :))) Har lest det tidligere og lo like mye nå som den gang :)
  Er ikke mange som ville svart slik i et kjendisintervju kan man si, men du er herlig uhøytidelig og knallmorsom! Dette må du poste med jevne mellomrom :)

 14. Ps, nå ser jeg andre kjeedelige bloggere maser om at leserne skal nominere de til en bloggpris. Jeg nominerte deg jeg, helt frivillig av meg selv :) Oppfordrer herved andre til å gjøre det samme!

  Valgte inspirasjonsblogg som kategori for det passet så godt :)

  http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.