Line Victoria
7nov/116

Helgen!

7 november, 2011 - 08:19

Ettter at Kristoffer begynte å jobbe i Embriq (se, jeg kom plutselig på navnet på firmaet!), så er dagene blitt litt sånn "seniorsenter"-aktige. Heromdagen la vi oss klokka 21.00! Herregud! Og så er vi flinkiser og står opp sammen (dvs, Kristoffer vekker meg når han skal dra, som regel fordi han skal spørre om noe. Idag var det om han kunne låne Helly Hansen jakka mi) og da står jeg opp rett etter at han har gått ut av døra.

Og da kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil på morrakvisten før jeg stapper kroppen inn i dunjakka og beiner ned til kontoret.

I helgen fikk jeg meg en overraskelse! Noenganger lønner det seg å være edru når man er ute, for da husker man ting bedre. Blandt annet stod jeg utenfor å tok meg en røyk da en jentejeng gaula til ei annen jente "Åååååse Klevelaaand!" Nyskjerrig og uredd som jeg er så måtte jeg jo spørre det dere andre tenker nå;-HETER du seriøst Åse Kleveland? Frøkna ved siden av var like frekk og uredd som meg og spurte "HETER du seriøst Line Victoria Husby?" *Pinlig stillhet*

Der fikk jeg igjen! Jeg elsker når folk er like kjappe i replikken som meg. Det viste seg at hun leste litt på bloggen min, og var en av de som IKKE la igjen kommentar da jeg spurte om det var en god idè å bleke håret hjemme. Shame on you!

 

Otto er på plass i sofaen igjen, og slik som dette er jeg i grunn vant til å se han så altfor ofte. Her har han sovnet i fanget mitt, og ser ut som en grillet kylling. Det er helt sprøtt, Mopser sover så tungt at det er nesten en fryd! Også drømmer han noe helt sykt, snorker, bjeffer og han løper i søvne. Her tror jeg faen meg jeg kunne kastert han uten at han hadde våknet.

 


I grunn er det ikke bare Otto som flater ut på sofaen sånn rundt den tiden jeg trenger hjelp til å rydde leiligheten. Svenskjævelen har også plutselig et trøtthetssyndrom når støvsugeren taes frem.

Denne uka tror jeg kanskje jeg skal bruke til å fikse skulderen min. Jeg tror jeg har sånne sympatismerter for Pappa, så fort han fortalte at han har en skulder/arm som jobber i mot han, så fikk jeg det samme over natten. Kjennes ut som det stråler ut fra en klump bak på englevingen, vanskelig å vri huet og armen er sånn...." nummen" hvis dere skjønner..! Veldig vondt! Noen med gode tips til hva det kan være? (Har ikke trent! hahah!)

LV

 

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (6) Trackbacks (0)
 1. Legg deg som Otto til svensken tar støvsuger’n,bære og piske litt det.

 2. Jeg får også en sånn klump under englevingen som stråler og gjør armen nummen, dritvondt, på meg hjelper lite, men lett massasje og ibux gel hjelper litt, og så er det over like fort som det kom, tror det må være en form for senebetennelse jeg!??
  En gang hadde faktisk jeg og pappa dette på likt, så mulig det er et far-datter syndrom :)
  God bedring i aller fall :)

 3. Er ikke beskjeden mr. Otto ihvertfall..hehe.
  Tør svensken å ligge på fanget på samme måte?? :-D

  Er sikkert noen triggerpunkter i skulderbladene, evt. nakken som trenger litt tilsyn, Line :-)
  Og kjøp deg en sånn varmepose på apoteket og sleng i mikro’n noen minutter. Skal IKKE spises…hehe.
  Varme er bra :-)

 4. Du har sikkert sovet på armen og fått en liten nerve i klem, som nå sover.. Slutt å kos sånn på nervene dine..
  Gå til fysio om det ikke blir bedre. Prøv med ibux gele eller en annen muskellignende avslappings dingseboms..

 5. Kanskje en muskelknute? Sliter med sånt sjæl, og det beste er å TRENE englevingene dine (og resten av ryggen)! ..også kan det jo sikkert hjelpe med litt massasje fra mannen ;)


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.