Line Victoria
23nov/1117

Husmor fremover?

23 november, 2011 - 21:51

Husmor på heltid?! Ja, hvertfall for en bitteliten stund kanskje..?!

 

I 10 år har jeg jobbet på TV. For det meste har jeg gjort interaktiv TV, men ispedd "karrieren" litt stuntreporterjobb på TV2 kveldstid, litt ymse realityshows, (et av de var jeg med å vinne!) og radiojobbing. De siste 6 årene har jeg vært fast" Quizdronning" som sjefen min Per Ove kaller det. Både TV 2, TV Norge og sist tilbake i TV 2. De fire første årene var i Mess TV og Sonen.

Jeg har alltid elsket jobben min. Men siste gang jeg underskrev en programlederkontrakt sa jeg til min sjef og produsent gjennom mange år at "denne gangen tror jeg det blir siste gangen på en stund.." Så det var ikke noen overraskelse at jeg har ymtet frempå at dette blir min siste sesong som programleder for et program med ordet QUIZ i programtittelen. Ikke fordi jeg ikke elsker det lenger, for tro meg - det gjør jeg! Men egenutvikling er viktig. Det handler ikke bare om god lønn og jævlig gode arbeidstider lenger.

Dette er en nøye planlagt pause. Faktisk så ser jeg så frem til pausen at jeg takket nei til et veldig hyggelig programlederforslag samme dagen som jeg sa til Per Ove at jeg gir med med Quiz. Grunnen var IKKE at den ikke var fristende, men den var langt hjemmefra og et litt for kort engasjement til at jeg orket å pakke baggen og reise på andre siden av jordkloden iløpet av kort tid.

Jeg ser veldig frem til å ta juleferie og ikke vite hva januar tilbyr meg av oppgaver. Jeg syns det er DRITSPENNENDE!

Heldigvis har jeg både samboer, kollegaer, produsent, venner og familie som forstår at jeg er fristet til å bytte beite litt. Som sjefen min sier "Du kommer alltid til å bli værende i quiz-programmer, rett og slett fordi det er DIN greie og du er jævla god på det!"

Det er nettopp det! Noenganger må man bare tørre å hoppe i det! Ikke være redd for hva som står på den andre siden av døra og venter! Jeg gleder meg til å bli overrasket! Og ikke minst, jeg gleder meg til å gjøre ferdig leiligheten, få tid til å trene, få tid til å la kreativiteten boble igjen og ikke minst - få jobbe med nye utfordringer i bransjen! Kanskje som programleder? Kanskje som utvikler? Kanskje som manusforfatter?

Produsenten min Per Ove Akselvoll som jeg har teamet opp med både i Tv2 og TVNorge - Hjertelig takk for 10 år sammen med deg! Du begynte som grafiker da jeg var Mess TV-programleder, de 7 siste årene med deg som produsent  (med unntak av 1 år) har jeg fått gleden av å være under dine vinger - gleder meg til å forhåpentligvis fly med deg igjen :-D

...og egentlig trenger du ikke vente så jævlig langt utpå nyåret før du ser meg på skjermen, denne gangen som vertinne og 3 x gjest...! Opptakene ble gjort i høst :-)

Og nei, kommer ikke til å slutte å blogge. Gud hadde nemlig en plan da han gav meg www.linevictoria.no ;-)

Klem på dere!         Ref: Gir seg som TV 2 programleder

 

 

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (17) Trackbacks (0)
 1. Litt miljøskifte er sunt! Kanskje du får være med på Skal vi danse? Hehe. DA hadde jeg faktisk sett på :D ..og da hadde jo du sikkert blitt kvitt de kiloene jeg synes du har klaget over før ;) Gleder meg til å se hva som skjer med deg framover, men først og fremst: KOS deg med pause!

 2. ohmygod, skal du være med på firestjernes?:D

 3. Jeg vil bare si gratulerer med en fantastisk innsats i “quiz-verden”, Line!
  Har jo alltid syns du har gjort en god jobb på tv-skjermen…ja, helt fra første gang jeg så deg på Mess TV :-)
  Noen klager over at du skriker og “maser” i tv-ruta til tider, men hva gjør vel det? Du er sprudlende, engasjert og har gitt alt i hver sending. Du jobber hardt og det skal det stå respekt av. Vi har sett gjennom tv-sendingene at du elsker jobben din! Både på Mess, Sonen og quiz-showene.
  Mange søvnløse netter på Mess tidlig på 2000-tallet med mye latter og sprell mens overgangen til Sonen førte også til mye morsomme sendinger og x antall meldinger med konkurranser, vitser m.m. Der var tider!
  Det merkelige var at jeg så deg på skjermen her en dag og tenkte: “Jeg tipper Line ønsker å gjøre noe annet innen tv-bransjen om ikke så lenge”… og vips, så takker du altså for deg på quiz-fronten nå..hehe. Innrømmer nok at jeg har mistet litt interessen for quiz-programmene det siste året og følte at du var eneste grunnen til at jeg så på noen ganger. :-)

  Uansett…jeg er sikker på du kan få spennende jobber innen tv i fremtiden også og jeg kan se for meg deg i flere type program. Programleder i realityshow, konkurranser, sommershow eller noe annet morsomt. Jeg tror du passer perfekt til det.
  Har du forresten fått noe konkrete tilbud fra bransjen med tanke på neste neste år da , Line?
  Blir spennende å se hvor du havner.

  Jeg er glad du har krydret tv-ruta mi med ditt nydelige vesen og ønsker deg masse lykke til fremover. Håper å få se deg på tv igjen snart og ikke minst kos deg skikkelig med en velfortjent ferie nå!

  Love ya! :-))

  • Hjertlig takk for det, DT! Har hatt det jævlig morro gjennom tidene sjælv ass..! Kanskje blir det enda gøyere det neste jeg skal gjøre:-) Hvem vet!? Takk for supre ord, de skal jeg ta med meg på veien!

   LV

 4. Forrandringer skader ingen heldigvis. Bra du tar en pause for din egen del så du ikke sliter deg ut :) Ingen trenger det! (Forresten så har jeg kommentert det du kommenterte på vg ang 22 juli om broren min. Vet ikke om du husker det, men det tok meg helt til igår med å se at det jeg hadde skrevet var blitt kommentert :o )
  Lykke til videre! :)

  • Takk! Jepp, det var jeg som skrev..! Jeg ble ganske satt ut av broren din sin historie… Gjorde inntrykk! Går det bra med han nå? :-D Du får gi han en oppmuntringsklem!

   • Det går mye bedre med han. Jeg trodde ikke han skulle komme seg så bra som han har gjort. Har også skrevet hvordan jeg og familien her opplevde hele situasjonen på bloggen min og timene fra vi fikk greie på skytingen på Utøya og til noen dager etterpå. Har helt glemt å skrive hvordan det går i ettertid, siden det har gått så bra, så har jeg ikke tenkt på det..
    Han har begynt å slite litt med mareritt der han våkner av skudd etc, men sånn bortsett fra det, så kommer han seg veldig heldigvis.
    Ikveld er han på julebord med jobben, så oppmuntringsklem får vente til i morgen :)

 5. Å så trist;(
  Hvilket Se & Hør er det i? Ikke i tirsdagsutgaven hvertfall!

 6. Etter 6-8 mnd. på MESS, skulle du og Rine ut i Oslos gater å spørre hvem dere var. Dere hadde god tro på at dere var kjediser etter å ha jobbet på MESS :) Men selve filminga ble det trøbbel med. Syns jeg så dere løpe rundt i Oslo å spørre folk: “Hvem er vi”? Og da du og ei brunette hadde den legendariske sendiga på MESS. Det ble en del rabalder etter den sendiga :)

 7. Masse lykke til med videre prosjekta!
  Han har bra rett i at du e å blir quizdronning :) Kanskje det har med at du engasjere dæ og får folk me veldi lett ;)

  Helgeklæm Trine

 8. Håper ikke du slutter på tv. Du ER og BLIR DRONNINGA av tv!!! Eller skal jeg si prinsesse? Du er jo VAKKER som en prinsesse!!!

 9. Hvilket realityprog har du vunnet?

 10. Det var slik at det ble bestemt at programmet ikke skulle fortsette og du sto uten jobb? Ser at Børna også ikke har jobb fra nyttår.

  • Jeg bestemte meg allerede i august at dette ble mitt siste halvår..Og i januar sa jeg at dette ble mitt siste år. Om Quizshow blir lagt ned så er det fryktelig trist for de som hadde lyst til å fortsette med det, jeg har mange kollegaer som ikke hadde planlagt på samme måte som meg….:-( Men på en annen side, så gir det oss et lite spark i ræva til å gjøre noe nytt, Quizshow har nok vært det programmet som har levd leeeenge jmf andre programmer på TV!


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.