Line Victoria
14nov/1110

KRAMPELATTER.

14 november, 2011 - 22:51

Jeg skvatt litt her nå. Ikke at jeg twittrer så ofte, men Aksel Hennie kommenterte puppene mine på twitter. Nuvel, en fake-bake-sneik som kalte seg MaxManusAxelHenie. Er du like observant som jeg er så ser du at Aksel ikke har klart å skrive verken fornavnet eller etternavnet sitt riktig. Epic. Dessuten - hvis du humper på Tone D så kommenterer du ikke puppa til glafeita på daytime-tv ass...

 

Sånn utover det så har jeg lagt ned fobud om at Otto og jeg sover i samme sofa i for mange timer i strekk. For vi ender opp med å sove likt. Slik som min kjære halvdel har så fint knipset et evighetsminne av:

Her ser dere også billedbevis på min store lille hemmelighet - som jeg har fortalt noen av dere tidligere.. Jeg knepper på en gammel olabukse når jeg skal kose meg/sove. Det er en eldgammel olabukse jeg drar med meg overalt, i sofaen, i senga, på tur, ja - alle steder jeg vet jeg skal sove. Jeg har brettet på denne olabuksa i 10 år nå, før det var det en annen olabukse som pappa KASTET etter at den var gått i oppløsning etter all brettinga mi. Syns du jeg er rar? Ja, bare fortsett lesingen, det blir nemlig værre.

Da jeg var liten drittunge pleide jeg å hente min brors olabukse (som på 90-tallet var en deilig Levis 501, med slitte bretteområder på de HELT riktig stedene.) Broren min pleide å komme inn på morgenen og regelrett RØSKE den ut av armene på meg, og kjeftet meg huden full for å ha ligget og gnukket og siklet i stykker konfirmasjonspengene hans. Dette har gjort meg så skadet og preget av angsten for at noen skal ta fra meg buksebretten, så hver gang noen liksom skal tulle eller erte meg og napper i buksa jeg koser med, så blir jeg sånn halvhysterisk! Helt sant! Jeg klikker hvis noen prøver å ta den fra meg. En ganske skadet liten tulle, det er det jeg er. Pappa mente at det var et tegn på seperasjonsangst. Det er godt mulig, jeg vet ikke da jeg ikke har så veldig mye peiling på mote.

Ellers vil jeg informere om at DETTE er min type humor:

 

Å JEG DÆVER AV LATTER!!!!!

 

 

 

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (10) Trackbacks (0)
 1. HAHAHA, jeg elsket den stripa på slutten der!

  Og hva skjer med Hennies sine manerer? Eller skal jeg si henies? Er nok meget fake profil, men HALLO. Vi later som det var han, så kan se & hør få lage en reportasje om det!
  Og når det gjelder buksebretten, PHJU – jeg er ikke alene. Jeg er ikke like “psyko” som deg, for min er en bamse.. men jeg er besatt av den. Broren min fikk den i gave, og siden den var rosa mente jeg den passet bedre for jenter, og siden den gang har den vært min. Er nok angst for å miste som ligger bak der også ;)

 2. Hei,kan vel si meg enig med Aksel H.store fine brøøør,Mmmmm!!!! Nydelig dame!!

 3. Bretter på en bukse???:D

 4. Jeg dør litt av at du har fittetryne opp som googlesøk på print-screenen din ;D

  elsk <3

  • Akkurat det var jeg litt redd for at dere kom til å legge merke til, greia er at jeg har litt tourettes når jeg er på google! Har aldri du søkt på noe sært, eller skrevet noe stygt engang? Jeg pleier å skrive sånne ting på referater og slikt, og noen mailer jeg sender. Bare sånn for å få det ut liksom… :-)

   • Jeg ler jo fordi jeg kjenner meg igjen… :P

    Jeg synes det er mest gøy med bildesøk, hint cervix f.eks.
    Du får et nytt syn på livmor, ser jo ut som vi jenter har en penis på innsiden!

 5. Haha morsom Google :)

 6. Herlig blogg, Line :-))

 7. Såå søt mops, de er så herlige :)

 8. Hahaha, jeg er helt enig: fittetryne-søket er det festligste i denne posten, helt klart!


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.