Line Victoria
26okt/1111

SLAPP AV, JEG EKKE DÆV!

26 oktober, 2011 - 22:07

Herregud, rabalder i heimen. Jeg skulle inn på bloggen min og plutselig kom dette opp:

 

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

 

Er dere klar over hvor tilbakestående jeg er når det kommer til data? Og er dere klar over at mannfolket (IT-teknikeren!!!) satt i sofaen ved siden av meg og bare trakk på skulderen og sa jeg måtte oppdatere Bandwidth`en min, og jeg som ikke liker musikk i det hele tatt!

Så greia er altså, at jeg har hatt litt flere besøkende en Kristoffer hadde tenkt da han bestilte medium-pakken med webhotell til meg. Så nå har jeg et super-hotell, og det fiksa jeg helt selv. Paypal fiksa jeg også! Det neste blir vel at jeg begynner kjøpe ting på eBay, haha..

I morgen skal jeg kjøpe meg en sånn jævla rockering. Endelig har jeg stor nok leilighet til å kjøpe sånne tullete ting. Og så lurer jeg kanskje på om jeg skal sjekke litt treningsentere som har gruppetrening for fysisk handicappede/meg som jeg kan delta på. Vet du om noen? Det må ikke være for tungt eller hardt og det må være gøy! Og ikke så jævlig dyrt. Elexia med sine 700 i måneden er I.D.I.O.T.I. Evo er 269 pr. mnd - men ingen gruppetrening. Anyone?

Har ingen bilder som passer inn her, så her er et random bilde fra iPhoto:

 

Har tydeligvis vært full eller full av meg selv og knipset et selvportrett med Iphonen. Her hadde jeg det berømte hombre-håret. Savner det allerede, sukk...:-(

 

 

 

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (11) Trackbacks (0)
 1. Jeg trener på Fresh Fitness Ensjø(de har på Carl Berner også), koster 199 i mnd. Her har de både livegruppetreninger og gruppetreninger med prosjektor. Et utrolig fint treningsstudio!

 2. Fresh Fitness 199 i mnd er bra (:
  Åpner nytt på Skårer i Lørenskog, de første 500 får det for 149,- i mnd. Det ække verst! Men kanskje litt langt å dra for å trene :p

 3. Heia sprudleLine;)
  gå t exerto.no og vidre t rockering, der e en video.
  Bruke en på 2,7 kg og d må du ha. Jo tyngre jo lettere svisjom rundt bringen;)
  Helt greit når æ står og ser på TV; hadd mange vrikka når æ har komme fra jobb og ser dæ på opptak;)
  GUDD LØKK;)

 4. He-he. Ja, det er jo lett å bli full av noe så glitende vakkert som deg, Line V. På det blide ser du ut som ei superheltinne. På et super-hotell :)

 5. “Du må utvide båndbredden din, Line”
  Er dette bra da når du skal være sporty å trene med rockering å greier? hehe
  høres ut som: “her skal det utvides og flere hull i beltreima må til!” :-D

  på en annen side er det viktig at det er plass til oss alle her inne.
  Line du er grenseløs vakker og flott! ;-)

 6. Treningskompaniet.no Veldig bra trening i nittedal, kjøper klippekort også er det kun sal timer…=)

 7. Mulig du ikke er dævvv men når du bloggær så lite , så trur jo vi leserne det i allefall!! :P
  God hælj Line!

 8. jeg vet ikke hva det er med deg jeg line victoria, men uansett hva du skriver du så blir det morsomt! haha.. :-) du er litt av en skribent du ;-)

 9. Hei LV!

  Jeg leser bloggen din ganske ofte (fordi du/den er funnye og ærlig), men er ille dårlig på å legge igjen kommentarer… Anyways… Jeg har en sånn innersvingen-rockering (fargerik) på 2,2 kg liggende. Bruker´n ikke så altfor mye kan du si… Har vel hatt den et år el noe. Hvis du vil teste, så kan du få låne´n. Liker du den så kan du kjøpe´n. Husker ikke hvor mye jeg betalte, men kan sjekke…. (Går i viktigpermen og sjekker…) Ja, den kosta 530,- inkl frakt. Kjøpte den 13.10.10. Men du kan lett få den for 300-400 (dette kan vi snakke om) hvis du føler du liker´n. Ang treningssenter: Jeg trener selv på SATS på Løkka. Betaler 296,50!!! Supert studenttilbud de hadde i fjor en gang som jeg var så heldig å ramle over. Sjekka litt rundt: Actic i Storgata (rett ved Hausmannsgatekollektivstoppet) tar kr 425,- pr mnd (+300,- i innmeldingsavgift). De har timer og stor styrkesal. Har ikke vært der selv, men kjenner noen som jobber der og de skryter selvfølgelig masse av det. Kan være at man føler seg litt på ustilling når man trener styrke der da det er fullt innsyn til den fra trikke- og buss-stoppet rett utenfor… Men dette var bare et tips. Uansett, har ikke tv2 noen bra avtaler somewhere?

  Jahh.. Det ble jo en beskjeden kommentar, men skal det værra, så skal det værra… Si i fra (send mail) hvis du vil prøve/kjøpe rockeringen. Prisen er bare et forslag. Jeg bruker uansett ikke ringen, så kan fort bli svenskebillig. Bor på nedre delen av Løkka, så frakt trenger du ikke betale.

  Ha en fortsatt strålende helg!

 10. Det heter Elixia. Med to ier. Ikke to eer.


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.