Line Victoria
3nov/117

Tannlegebesøk!

3 november, 2011 - 14:16

Fy fasan. For noen heftige dager. Gått i ett. Så mye som skjer. Herregud jeg elsker livet mitt.

Nei.

Dagene går i ett fordi jeg utsetter alle de tingene jeg burde gjort. Som å vaske og rydde og lage sunn mat og trene. Jeg finner på dårlige unnskyldninger. Og siste døgnet har jeg vært et nervevrak fordi jeg har gleda meg så til et møte, og frem til da har jeg ikke klart å gjøre noe fornuftig. Jo. Forresten, jeg beit av meg alle di fine neglene:

Det eneste jeg ikke liker med å være hos tannlegen er de sinnsvake prisene på jobben de gjør, for her flyr. Denne gangen ble jeg nødt til å låne penger hos foreldrene mine, så jeg får håpe det blir denne gangen – kanskje jeg blir nødt til å kjøre en refinansiering med sikkerhet! Haha :)

...og hvorfor driver jeg å biter av meg negler? Jo, fordi jeg har så sterke fine tenner, hvertfall etter å ha flata ut i stolen på Tullinløkka tannlegesenter. JEG ELSKER å gå til tannlegen. Si hva dere vil, men jeg syns det er gøy og digg! For det første fordi jeg får lov til å følge med selv med mitt eget store speil i den ene hånden. På den måten får jeg med meg alt som skjer. Så vi rotfylte en tann, byttet en fylling (gammel amalgan) og fikset et annet hull. I munnen der altså.

SE SOM HUN SMILER!!! Her har jeg dog bedøvelse på hver side av munnen, noe som gjorde at ikke snakket så tydelig,-men jeg smilte i hvertfall! (Var det bare bedøvelse i de sprøytene?)

Var ikke dette et kult bilde? For du ser munnen min i det lille tannlegespeilet?! FANCY!

Legg merke til pc`en i bakgrunn også, som viser røntgen av rotfyllingen min :-D

 

Jaja, mann! Da skal jeg hjem og møte skadetakstmann! Forteller om det senere;-) Not to worry!

 

LV

 

Kategoriset under: Blogg Legg igjen en kommentar
Kommentarer (7) Trackbacks (0)
  1. Haha jeg synes også det er ganske gøy å gå til tannlegen! Syns det er ganske beroligende å ligge i tannlegestolen mens de borrer i tanna mi. Rart

  2. driver du fortsatt å utdanner deg? :)

  3. Ugg og æsj! :D Tannlege er jo pining dersom tannlegen ikke er flink! Men du har kanskje flink tannlege :)

  4. Skadetakstmann? Hva har nå skjedd da, Line Victoria? Sikkert ikke p.g.a. rotfyllinga, he-he. :)

  5. Haha, må bare si: Jeg DIGGER bloggen din. Elsker hvordan du bare er dønn ærlig når det gjelder alt! Du prøver ikke å fremstå som noe du ikke er..og det liker jeg svært godt!
    Får meg bestandig en god latter når jeg klikker innom siden din:) Du er herlig!


Har du en kommentar?

Ingen trackbacks ennå.